måndag 23 februari 2009

helg. igen.

Helgen var ganska lugn. Blev väl en del alkohol i systemet där på fredagen, ölen kom i jämn ström in till bordet, o ingen av oss spottar ju i glaset direkt. Sedan bjöd vi upp den snygge mannen som bor snett över o drog några glas vin, tjötade o lyssnade på Volbeat.
Lördagen va slapp den med, en sväng på stan o lite shoppande, sedan fick någon den briljanta idén att vi skulle dra till storstaden o gå på casino i snöyran, för det va säkert inte så farligt på stora vägen. Jo tjena. Alla plogbilar hade tagit ledigt för kvällen o hade fest på Burger King, så i en halvmeter snö tog vi oss dit, spelade bort lite pengar, svor över vädret, men hade dock trevligt. Sedan åkte vi hem i ca två meter snö o snöflingor stora som eleftanter. Landade på kudden o somnade på ca 2 sekunder när vi kom hem, för att sen i panik vakna av att det ringer på dörren. Jag har lite svårt för dethär när det ringer på dörren utan att jag är med på det, även dagtid. Jag drabbas av en mindre shock o fryser fast i det jag gör i rena förskräckelsen. Att folk inte har vett på att ringa innan dom kommer..
Iaf börjar jag skaka Mia hysteriskt där i paniken o skriker att det ringer på dörren.
Efter en halvminuts jordbävning för henne vaknar hon o rycker lite på axlarna o säger att hon inte har några planer på att öppna dörren iaf.
Jag ligger några minuter med öronen på skaft, sedan sover jag med ena ögat öppet o basebollträt i handen.





Igår va jag, mamma o Maggan o käkade lunch en sväng. Maten va ganska tråkig, men sällskapet va ju desto bättre! :) Göras om snart.

Nu blir det lite röj här hemma, sen ska jag plugga kamera o gå en promenad i solen.
Hej!

Puss o kram på min vackra ängel

1 kommentar:

Maggan sa...

Ja det var trevligt. Puss